Despre Noi

Societatea CAMINUL MARTHA SRL  s-a axat in activitatea pe care o desfasoara pe necesitatea unei dezvoltari durabile, dezvoltare bazata pe asistare sociala de calitate si satisfacerea cerintelor clientilor. In noul context al globalizarii si al Uniunii Europene, serviciile similare din alte tari patrund pe piata romaneasca, aducand fie un plus de calitate , fie preturi foarte competitive (cum este cazul serviciilor provenind din SUA, Suedia, Israel etc.). Stabilirea caii optime de dezvoltare este esentiala si urmareste dezvoltarea sanatoasa a companiei, respectiv prin cresterea plus-valorii inglobata in serviciile sale.

 

Managementul societatii CAMINUL MARTHA SRL este condus de catre Dna Psiholog Matei Elena. Aceasta are o experienta vasta in deschiderea si dezvoltarea de centre pentru persoane varstnice,  de profesie este psiholog si are o  activitate de peste 14 ani in sistemul de asistenta sociala romanesc , unde a dezvoltat capacitati de evaluare  a  nevoilor acestei etape a existentei societatii noastre. Doamna psiholog Matei Elena, este specializata in acordarea de asistenta sociala si psihologica persoanelor care sufera de Dementa sau Boala Alzheimer. Persoanele ce se afla in ingrijire la centrul nostru au in comun aceeasi patologie: sufera de Dementa sau Boala Alzheimer, o boala degenerativa a sistemului nervos central, care poate fi corelata sau nu cu alte afectiuni de nivel fizic sau psihologic. La acestea se adauga procesele specifice de involutie caracteristice ale varstei a treia. Maximum de atentie va fi acordat varstnicilor in axarea lor pe aspectele pozitive din viata lor pe care construim consilierea si sustinerea emotionala. Pentru ca ei isi amintesc preponderent aspectele negative ale vietii, noi ii ajutam sa reliefeze pe cele bune, care au rol protectiv asupra psihicului, cresc auto-valorizarea, stimuleaza imunitatea si au puterea sa amelioreze/stagneze efectele bolii.

Obiectivele societatii CAMINUL MARTHA SRL pentru realizarea scopului propus si care conduc astfel la consolidarea si dezvoltarea sectorului de asistenta sociala din Romania sunt:

  • Derularea de programe de asistenta sociala cu caracter preventiv si de suport.
  • Acordarea de servicii sociale cu caracter primar si servicii sociale specializate in conditiile legii.
  • Derularea de programe de informare si constientizare a opiniei publice in legatura cu diferite probleme privind protectia sociala a persoanelor varstnice.
  • Editarea si tiparirea de materiale informative pentru educarea si sensibilizarea opiniei publice cu privire la problematica sociala a persoanelor varstnice (reviste, brosuri, pliante si alte materiale informative legate de activitatea desfasurata ).
  • Organizarea si participarea la cursuri, simpozioane, conferinte, congrese, concursuri, a personalului companiei in vederea realizarii scopului propus.
  • Promovarea drepturilor omului si combaterea discriminarii de orice natura – advocacy.

Facilitati oferite / Pret rezervare 4500 Ron

✅ Cazare pe perioada scurta sau lunga, menaj zilnic, igiena adecvata;
✅ Asistenta medicala adecvata non-stop ( asistente medicale si infirmiere )
✅ Asistenta sociala ( asistent social )
✅ Consultatii medic generalist ( medic de familie )
✅ Consultatii medic psihiatru
✅ Consultatii psiholog
✅ Alimentatie bogata si variata adaptata nevoilor si, mai ales, patologiei fiecarei persoane asistate ( 3 mese principale si doua intermediare );
✅ Recuperare medicala, fizio-kinetoterapie;
✅ Terapie ocupationala;
✅ Activitati de comunicare si relaxare;
✅ Activitati de re/integrare sociala;
✅ Activitati de socializare cu celelalte persoane ingrijite la centrul nostru ;
✅ Activitati de informare si consiliere;
✅ Activitati festive;
✅ Consiliere spirituala;
✅ Servicii de cosmetica, frizerie,manichiura, pedichiura, barbierit
✅ Servicii de spalatorie – igena personala si lenjerii din spatiul locativ

Mentiune : scutecele si medicamentele folosite sunt contracost.

Detalii Camin Martha

✯ 10 dormitoare
✯ cabinet medical
✯ 9 bai
✯ birou
✯ living
✯ spatii depozitare
✯ bucatarie
✯ gradina 1600m2
✯ vila 500m2

Membrii echipei

✯ neurolog
✯ reumatolog
✯ geriatru
✯ dermatolog
✯ diabetolog
✯ psihiatru
✯ medic de familie
✯ internist

Mentiune : cu toti acesti medici lucram in regim de colaborare, fiecare avand o vizita lunara la sediul caminului unde consulta fiecare pacient. Medicii emit retete compensate, iar medicamentele sunt aduse la sediul caminului de catre clinica prin farmacia proprie.

ILHOV, BUFTEA, STR. AGRICULTORI NR. 48
0769 242 873
0745 766 173

mateielena2005@yahoo.com

Designed by Prime Web Design