Situatia Covid-19

Pentru noi, sănătatea și siguranța rezidenților noștri și a familiilor acestora sunt esențiale, de aceea am luat deja toate măsurile necesare pentru a preveni îmbolnăvirea cu noul coronavirus. Centrul nostru va funcționa fără probleme și în această perioadă mai dificilă, pentru că suntem bine pregătiți. Îți prezentăm în continuare măsurile de protecție pe care le-am luat și care vor rămâne în continuare valabile, până la finalul epidemiei.

Informații importante:

  • Restricționăm accesul vizitelor, comunicarea cu rezidenții urmând a se realiza prin mijloace electronice puse la dispoziție de noi;
  • Pentru siguranța pacienților noștri solicităm testarea împotriva  COVID 19 înainte de internare;
  • Se va respecta măsura de izolare preventivă la locul de muncă în care nu au acces persoane din exterior pe o perioadă de 14 zile. Perioada anterior mentionata este urmată ciclic de o perioadă de izolare preventivă la domiciliu, pe o perioadă egală cu cea de izolare preventivă la locul de muncă, prezenţa personalului în centru asigurându-se în ture/schimburi.
  • Pacientii si angajatii caminului sunt testati pentru Covid-19 la 14 zile in mod gratuit prin sprijinul DSP Ilfov. 

Asistentele care monitorizeaza zilnic pacientii respecta strict protocolul de prevenție. Ele poarta echipament adecvat de protecție și își dezinfecteaza frecvent mâinile, si în acest fel activitatea lor în centru se desfasoara fără riscuri. La rândul lor, pacienții sunt informați și, la nevoie, ajutați să păstreze cu strictețe normele de igienă și să se spele pe mâini cât mai des. Dacă sunt respectate toate aceste măsuri de prevenție, activitatea centrului nostru se va putea desfășura în siguranță și pe durata epidemiei, iar rezidenții nu vor avea nevoie de izolare.

În cazul în care unul dintre rezidenți prezintă simptome similare gripei sau noului coronavirus, acesta va fi izolat în camera lui și i se vor face analizele necesare pentru stabilirea diagnosticului corect. În toată această perioadă, va beneficia de îngrijirea necesară, va fi monitorizat permanent, iar personalul medical va acorda cea mai mare atenție evoluției stării sale de sănătate.

Facilitati oferite / Pret rezervare 4500 Ron

✅ Cazare pe perioada scurta sau lunga, menaj zilnic, igiena adecvata;
✅ Asistenta medicala adecvata non-stop ( asistente medicale si infirmiere )
✅ Asistenta sociala ( asistent social )
✅ Consultatii medic generalist ( medic de familie )
✅ Consultatii medic psihiatru
✅ Consultatii psiholog
✅ Alimentatie bogata si variata adaptata nevoilor si, mai ales, patologiei fiecarei persoane asistate ( 3 mese principale si doua intermediare );
✅ Recuperare medicala, fizio-kinetoterapie;
✅ Terapie ocupationala;
✅ Activitati de comunicare si relaxare;
✅ Activitati de re/integrare sociala;
✅ Activitati de socializare cu celelalte persoane ingrijite la centrul nostru ;
✅ Activitati de informare si consiliere;
✅ Activitati festive;
✅ Consiliere spirituala;
✅ Servicii de cosmetica, frizerie,manichiura, pedichiura, barbierit
✅ Servicii de spalatorie – igena personala si lenjerii din spatiul locativ

Mentiune : scutecele si medicamentele folosite sunt contracost.

Detalii Camin Martha

✯ 10 dormitoare
✯ cabinet medical
✯ 9 bai
✯ birou
✯ living
✯ spatii depozitare
✯ bucatarie
✯ gradina 1600m2
✯ vila 500m2

Membrii echipei

✯ neurolog
✯ reumatolog
✯ geriatru
✯ dermatolog
✯ diabetolog
✯ psihiatru
✯ medic de familie
✯ internist

Mentiune : cu toti acesti medici lucram in regim de colaborare, fiecare avand o vizita lunara la sediul caminului unde consulta fiecare pacient. Medicii emit retete compensate, iar medicamentele sunt aduse la sediul caminului de catre clinica prin farmacia proprie.

ILHOV, BUFTEA, STR. AGRICULTORI NR. 48
0769 242 873
0745 766 173

mateielena2005@yahoo.com

Designed by Prime Web Design